Полезно
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...
5 златни правила за проектор за домашно кино
Изборът на проектор за домашно кино може да изглежда обезсърчителен. Във...
Първи стъпки при избор на проектор
За да получите възможно най-добрата картина - независимо дали гледате ф...
Представяме ви робота Fable
Представете си един различен и интересен начин за преподаване.  ...

Международно дизайнерско студио с интерактивни дисплеи и цифрови инструменти Clevertouch

10 Февруари 2022 г.
Международно дизайнерско студио с интерактивни дисплеи и цифрови инструменти Clevertouch
Първокласна компания за интериорен дизайн и строителство използва интерактивни дисплеи Clevertouch и софтуера LYNX Whiteboard, за да изведе сътрудничеството на нови, динамични нива.
Предизвикателството
Coblonal Interior Design (Барселона, Испания) е студио за архитектура, вътрешен дизайн и строителство, което в продължение на повече от 24 години предоставя проектни и строителни услуги както за жилищни, така и за търговски площи. През 2019 г. Coblonal се премести в ново, по-голям офис на Plaza Tetuán.
Офисът е проектиран като открито пространство с различни зони за екипа и зона за съвместна работа с клиенти и посетители. Pyme Tech Adviser, компания за инсталиране на AV, и Charmex Internacional, S.A., дистрибутор на AV технология, препоръчаха да включат динамичен и интерактивен дисплей за по-добра съвместна работа на екипа и срещите с клиенти.
Джоан Лонгерас, основател, съсобственик и креативен директор на Coblonal, коментира „Преди да използвахме голям телевизор като компютърен монитор. Намираше се до входа на студиото пред погледа на минувачите.
Това означаваше, че телевизорът не винаги може да се използва, в зависимост от вида на информацията, която трябва да се обработва. Coblonal избра да включи най-модерния UX Pro интерактивен дисплей от Clevertouch Technologies, който предоставя динамични и многофункционални характеристики, добре пригодени за нуждите на дизайнерското студио. Те инсталираха дисплеите на UX Pro в своята изложбена зала и зала за срещи, за да подобрят презентациите на проекти и да предават съобщения за изключително сложни задачи по подобрен и по-динамичен начин.

Ключови решения
Джоан Лонгерас – креативен директор на Coblonal: „Използваме екрана на UX Pro, за да показваме подробности за проекта на клиентите, да добавяме коментари и модификации на място. Той е достъпен за целия екип за срещите им, със сътрудници и с клиенти, като последното е приоритет.”

Пейка за оперативки
Често срещана практика за екипа на Coblonal е да използва „пейката за оперативки“ под мецанина – зона, предназначена да вдъхновява колегите и да представя проекти на клиенти. В това пространство членовете на екипа споделят планове и визуализации на проекти, преглеждат мостри и правят довършителни работи. Това пространство вече включва 75-инчовия UX Pro, който им предостави възможности за сътрудничество чрез творчески процеси със своя подобрен набор от функции и инструменти.

Ефективни срещи
След обучение на Clevertouch UX Pro, екипът на Coblonal успя да увеличи ефективността на срещите. Те използват LYNX Whiteboard, безплатен софтуер към дисплея, за да си сътрудничат и да анотират своите изключително сложни изображения и планове.

Продукт на фокус: LYNX Whiteboard
LYNX Whiteboard включва голям избор от химикалки, които са чувствителни на натиск и скорост, за да помогнат за обозначаването на дебелината на линията, докато потребителят пише на дисплея. В комбинация с технологията Super Glide Touch, правенето на пояснения и бележки върху плановете се чувства като писане с истинска писалка. LYNX Whiteboard има функционалност, при която се управляват няколко отделни слоя, което е много полезно за професионалисти, работещи с планове и свикнали да използват програми като Autocad или Photoshop. Лесно е да импортирате файла и да го „преместите на заден план“ (задния слой), за да започнете да правите пояснения, без да променяте плана или скицата.
След това бележките могат да бъдат предадени на задния слой, така че всичко да е в същия файл. Друга полезна функция на дисплея на UX Pro и LYNX Whiteboard е, че потребителите могат да търсят в интернет директно от LYNX, без да се налага да напускат софтуера и да импортират съдържание в планове и презентации.
Служителите могат да избират от изображения на Bing, видеоклипове в YouTube, GIF файлове и т.н. и просто да плъзгат и пускат върху визуализацията. Или могат да търсят в Google чрез панела на браузъра, който позволява отваряне на уеб страници в LYNX Whiteboard.
Клиентът и/или доставчикът могат да се включат в модификациите на предложението. LYNX Whiteboard е много полезен софтуер, защото е облачно базиран. Следователно всеки може да напусне срещата с бележките на личното си устройство.

Други функции на UX Pro, които помагат за създаването на продуктивни срещи и работни пространства:
Технологията Super Glide Touch създава плавно изживяване при писане и е гладко като писането на бяла дъска, без забавяне. Сензорният екран може също да прави разлика между докосване с пръст, изтриване с длан и писане с писалка.
Възможностите за безкрайна бяла дъска позволяват на потребителите да записват бележки, без да им липсва място. Всички пояснения могат да бъдат запазени, отпечатани и споделени с колеги и клиенти.
Синхронизация с облачни акаунти като Google Drive, OneDrive и Dropbox, така че работата и срещите да могат да се случват навсякъде и по всяко време.


Полезно
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...
5 златни правила за проектор за домашно кино
Изборът на проектор за домашно кино може да изглежда обезсърчителен. Във...
Първи стъпки при избор на проектор
За да получите възможно най-добрата картина - независимо дали гледате ф...
Представяме ви робота Fable
Представете си един различен и интересен начин за преподаване.  ...
Новини
Партньори