Полезно
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...
5 златни правила за проектор за домашно кино
Изборът на проектор за домашно кино може да изглежда обезсърчителен. Във...
Първи стъпки при избор на проектор
За да получите възможно най-добрата картина - независимо дали гледате ф...
Представяме ви робота Fable
Представете си един различен и интересен начин за преподаване.  ...

Софтуерът Vivitek NovoStage революционизира безжичното сътрудничество за потребители на Windows

25 Ноември 2021 г.
Софтуерът Vivitek NovoStage революционизира безжичното сътрудничество за потребители на Windows
Vivitek, водещ доставчик на решения за визуално представяне и съвместна работа, помага за повишаване на продуктивността с въвеждането на NovoStage, базирано на Windows™ софтуерно решение за безжично сътрудничество. Разработен за улесняване на безжичното споделяне на екрани на множество устройства едновременно, NovoStage позволява на потребителите да представят от множество екрани едновременно на главния дисплей. Идеален за споделяне на информация и идеи в срещи, уроци и обучителни сесии, NovoStage осигурява нови нива на производителност и сътрудничество чрез комбиниране на приложения като Zoom и съдържание от компютри с Windows и iPad. Съвместим със съдържание от iOS, MacOS, Android, Windows™, Chromebook и Ubuntu, NovoStage превръща всеки Windows Display в решение за сътрудничество с проста софтуерна инсталация. Сигурен и рентабилен, NovoStage е достъпен от ноември 2021 г.

След прост процес от три стъпки – Инсталиране, Свързване, Покзване – софтуерът NovoStage се зарежда на дисплея на Windows, който след това може да получава съдържание по един от четирите начина; чрез NovoConnect Software, Airplay, LauncherPlus или уеб портала на Vivitek www.launchnovo.com. Множеството методи за свързване позволяват максимална гъвкавост и удобство на потребителя, без да се изисква допълнителен хардуер или кабели. Тъй като е независим от платформата и осигурява поддръжка за всички операционни системи, NovoStage улеснява BYOD, позволявайки на потребителите да се свързват незабавно и да споделят до четири устройства и тяхното съдържание. За разлика от решенията на конкурентите, NovoStage работи с всяко устройство, базирано на Windows™ 10, вариращо от всички размери лаптопи до големи дисплеи.

Бизнес потребителите на NovoStage могат да го използват, за да създадат среда за съвместна среща с техните базирани на Windows дисплеи с плосък панел. Сегашната гама от съвместни сензорни панели NovoTouch може да се използва и безжично с помощта на Windows среда OPS (VKW30-i7). Алтернативен вариант за потребителите на NovoStage е да си сътрудничат в движение, като „носят“ NovoStage на своите лаптопи, което позволява на лаптопа им да служи като среда за сътрудничество на всяко място (използвайки една и съща WiFi мрежа).

NovoStage е голямо предимство за образователния сектор, тъй като е проектиран да бъде съвместим със софтуер за управление на обучение като Google G-suite или Blackboard. В учебните пространства училищата и университетите могат да превърнат всяка зона, оборудвана с интерактивен тъч дисплей и OPS слот, в пространство за съвместно обучение. В класните стаи NovoStage – заедно с Windows OPS – може да направи дисплеите по-интерактивни, като дава възможност на всеки ученик да участва в дискусия, като споделя своето устройство. Извън бизнес и образователния сектор, тези, които са домакини и посещават сесии за обучение и семинари, също могат да се възползват от NovoStage. Обучителите могат да го „пренесат“ на своите лаптопи до мястото за обучение и да дадат възможност на участниците да се свържат с NovoStage.

NovoStage също така прави хибридните работилници на живо реалност за всички. Към NovoStage може да бъде свързана камера на всяко устройство и участниците в споделянето на екрана могат да видят споделената камера. Тази настройка е идеална за живи и хибридни семинари и виртуални демонстрации на продукти. Във всички потребителски сценарии домакинът на срещата, учителят или инструкторът запазва контрола на модератора върху съдържанието, което се показва чрез NovoStage.

Както при всички свои продуктови линии, Vivitek дава приоритет на защитата на данните и мрежовата сигурност при разработването на NovoStage. Тъй като NovoStage е инсталиран на лаптопи и дисплеи в мрежова среда, той е защитен от VPN и защитна стена, инсталирани от ИТ екипи. За допълнителни нива на сигурност, предаваните данни се криптират с помощта на стандарт за разширено криптиране (AES) с помощта на 256-битов ключ. Това означава, че всички споделени данни са защитени от неоторизиран достъп, а продуктите на Vivitek са съвместими с международния стандарт ISO 27001. Освен това, тъй като споделянето на връзки е проблем за много корпорации, NovoStage се справя с това чрез LauncherPlus на Vivitek, който позволява на гостите да представят във виртуална среща, без да се присъединяват към мрежа. Това предпазва гостите от корпоративната мрежа, като гарантира сигурността на мрежата дори по време на виртуални срещи.
Холгер Граеф, генерален мениджър, Vivitek EMEA, заяви: „Съдържание, което е лесно за споделяне и лесно за показване, е съдържание, което се помни. Наистина сме развълнувани от ролята, която NovoStage може да играе със съществуващите дисплеи за подобряване на споделянето на информация и идеи в заседателни зали, класни стаи и стаи за обучение. С NovoStage Vivitek създаде лесен за използване, рентабилен, но сигурен начин за надграждане на всеки дисплей с Windows, за да позволи на множество участници да си сътрудничат безжично, като същевременно е идеално допълнение към нашата съществуваща гама от безжични решения за сътрудничество. ”

NovoStage е проектиран в съответствие с екосистемата Novo Ecosystem на Vivitek – която включва четири категории, включително допълнителни устройства, решения „всичко в едно“, стартер и софтуерни/облачни приложения. Въпреки това, NovoStage не зависи от други решения на Vivitek за изпълнение и засилване на сътрудничеството, тъй като работи на всеки дисплей с Windows, за да предложи незабавно безжично сътрудничество.


Полезно
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...
5 златни правила за проектор за домашно кино
Изборът на проектор за домашно кино може да изглежда обезсърчителен. Във...
Първи стъпки при избор на проектор
За да получите възможно най-добрата картина - независимо дали гледате ф...
Представяме ви робота Fable
Представете си един различен и интересен начин за преподаване.  ...
Новини
Партньори